400 entrades de l'Argot Bord!!


Aquest estiu de 2015 hem arribat a les 400 entrades en aquest blog i, de fet, ja les hem passsades!

Malgrat que el blog va néixer el juny de 2008, ja fa una mica més de 7 anys, l'actualització i l'ús han estat molt irregulars. Sovint ha estat mesos sense activitat i en una hivernació que semblava definitiva. Amb tot, l'argot bord anava sobrevivint amb les tallers publicats a L'Accent Bord, primer, i a L'aBORDatge, després, ambudes publicacions ediatdes per l'assemblea del Brot Bord. Després, a batzegades, se n'anava deixant constància en aquest blog. 

Ara, amb més temps i dedicació, editant i reeditant entrades anteriors i publicant-ne de noves, el blog ha arribat a les 400 entrades (que, alerta, no són 400 mots). Com ja hem dit sempre, es tracta només d'un punt de trobada, un registre que espera esmenes, que s'ha d'anar ampliant i, el més important, que s'ha de difondre. L'argot bord és cooperatiu. Per tant, gràcies i felicitats a tothom que hi ha participat i que se l'ha fet seu.

A veure si a partir d'ara, amb una mica més de disciplina i organització, la cosa pot agafar embranzida. El temps ho dirà.

Preparem, doncs, noves entrades, noves dinàmiques i una nova manera de fer difusió tot aprofitant les xarxes socials.

Aviat, aviat... 

Mentrestant, benvolgudes navegants rebordonides, SEGUIM!

1 d'agost de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada